Musikk og
underholdning
siden 1990

Et rikt utvalg av artister og underholdning

Siden 1990 har vi jobbet med lokale, nasjonale og internasjonale artister, til alt fra bursdagsselskap, bryllup, kickoff og større arrangementer med mange tusen deltagere.

Ann Olsbø

Impresario (daglig leder)

Det er så mange detaljer som kan bidra til et vellykket arrangement som folk husker i lang tid etter. Vi har lang erfaring med å skaffe riktige artister til rett anledning. I tillegg kan vi gjøre så mye mer, for å hjelpe deg å få stemningen til å sitte der den skal være. 

Til alle typer arrangementer, små eller store, inkl. konferanser, har vi et bredt utvalgt av show, underholdning og aktiviteter.

Vi har opp igjennom årene bygget opp en unik portefølje av svært dyktige musikere og band innenfor alle typer musikksjangre. I tillegg har vi et knippe DJ’er som innehar en enorm musikkhistorie, og som bygger festen til nye høyder!

For deg som booker for kulturhus og teaterscener, kan vi tilby spennende og innholdsrike konserter og forestillinger for både barn, unge og voksne. Alt kvalitetssikret av vår impresario.

Om du ønsker komiker, foredragsholder eller konferansier, står vi med åpne armer og hjelper deg med å finne rett artist til akkurat ditt publikum.

Vi tilbyr alt du trenger av lyd, lys inkl. miljølys, monitorer, LED-skjermer, scene og teknikere.

Få din sykkel, bil, klær, sko eller vesker malt custom-made.

Noen av våre fornøyde kunder

Skal vi hjelpe deg med ditt arrangement?

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.