Yankee

Yankee har maktet å opparbeide seg mange fans ved å levere en fantastisk energi og stemning som kan bookes til alt fra events, puber, konserter og rockeklubber. Med sitt store repertoar er publikum sikret en suveren kveld og en stor opplevelse.

Bandsjef og vokalist Per Odd Kværnsveen er en karismatisk person med stort nærvær som alltid holder folk i sin hule hånd med all sang og moro fra senen. I ryggen har han folk som jobber med plate utgivelser og studio jobbing i England/USA og trommeslager som spiller med Uriah Heep og Ken Hensley. Yankee spiller de store rockeklassikerne fra 70-80 tallet fram til i dag samt hits fra ulike genre. Bandet samarbeider med store internasjonale og norske artister fra tid til annen og det er ikke sjelden Yankee reiser utenfor Norge på turné og håper å se dere på et liveshow snart.

Her får du de største hitene fra blant andre :

Dire Straits, Aerosmith, Guns & Roses, Rolling Stones, ZZ Top, Tobby Keith,Creedence, Kiss, Alan Jackson, Lynard Skynard, Thin Lizzy, Free, Eagle Eye Cherry, Tom Petty and the Heartbreakers, John Mayer, JJ Cale, Eric Clapton, Paul McCartney, Van Halen, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Led Zeppelin, Prince, Joan Jett, Status Quo, Dr.John, Roxette, Metallica, The Blues Brothers, Neil Young, Steppen Wolf + mange mange flere…

Bandsjef og vokalist Per Odd Kværnsveen er en karismatisk person med stort nærvær som alltid holder folk i sin hule hånd med all sang og moro fra senen. I ryggen har han folk som jobber med plate utgivelser og studio jobbing i England/USA og trommeslager som spiller med Uriah Heep og Ken Hensley. Yankee spiller de store rockeklassikerne fra 70-80 tallet fram til i dag samt hits fra ulike genre. Bandet samarbeider med store internasjonale og norske artister fra tid til annen og det er ikke sjelden Yankee reiser utenfor Norge på turné og håper å se dere på et liveshow snart.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.