Musikk og
underholdning
siden 1990

Wallmanns on Tour

I nesten 50 år har Wallmans Nöjen vært både ideutvikler og igangsetter i den svenske underholdningsbransjen. Konsernet har utviklet sitt helt eget underholdningskonsept – et konsept som betraktes som «bransjens beste varemerke» og som i løpet av de siste ti årene har spredt seg fra Stockholm til Helsingborg, Åre, Oslo og senest til København. Siden november 2009 inngår Wallmans Nöjen i konsernet 2Egroup.Hele ideen med Wallmans og med alt annet, som konsernet omhandler handler om å gi publikum en hyggelig opplevelse og om å ha det gøy. En opplevelse som berører alle sanser!

«Man blir sugd inn i Wallmans eget univers- et slags underholdningspa, der lyd, lys og musikk er massasje for «blott til lyst» – behovet. Unge og overskuddspregede artister, energiske og humoristiske som stilig og effektivt byr på en overbevisende helaftens showopplevelse med trøkk hvor selv maten imponerer»
 Mona Levin, Aftenposten.

Walmans on Tour gjenskaper i så stor grad som mulig den glitter og glamour som dere møter hos oss i Oslo. En kan booke fra 6-12 artister på scenen. Sammen skaper med arrangementets gjester en magisk opplevelse som dere sent vil glemme

Nettsiden vår viser bare et lite utvalg av hva vi har å tilby. Kontakt oss, så vil vi skreddersy ditt arrangement.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.