Wallmanns on Tour

I nesten 50 år har Wallmans Nöjen vært både ideutvikler og igangsetter i den svenske underholdningsbransjen. Konsernet har utviklet sitt helt eget underholdningskonsept – et konsept som betraktes som «bransjens beste varemerke» og som i løpet av de siste ti årene har spredt seg fra Stockholm til Helsingborg, Åre, Oslo og senest til København. Siden november 2009 inngår Wallmans Nöjen i konsernet 2Egroup.Hele ideen med Wallmans og med alt annet, som konsernet omhandler handler om å gi publikum en hyggelig opplevelse og om å ha det gøy. En opplevelse som berører alle sanser!

«Man blir sugd inn i Wallmans eget univers- et slags underholdningspa, der lyd, lys og musikk er massasje for «blott til lyst» – behovet. Unge og overskuddspregede artister, energiske og humoristiske som stilig og effektivt byr på en overbevisende helaftens showopplevelse med trøkk hvor selv maten imponerer»
 Mona Levin, Aftenposten.

Walmans on Tour gjenskaper i så stor grad som mulig den glitter og glamour som dere møter hos oss i Oslo. En kan booke fra 6-12 artister på scenen. Sammen skaper med arrangementets gjester en magisk opplevelse som dere sent vil glemme

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.