Trubadur Doffe

Doffe er en utpreget SHOW trubadur, bosatt i Oslo, som er kjent for å få frem smilet hos de fleste. Like viktig som selve musikken, er det at folk skal le og ha det moro! Med trådløst til gitar og mikrofon, er han er like mye på dansegulvet og på bordene, som på scenen, og har et repertoar som passer både til allsang og dans!

Han har godt over tusen spillejobber i ryggsekken, og har spilt på alt fra firmafest til bryllup, fra afterski til båttur, fra event til bursdag, fra teambuilding til te-dans. Ja, all slags fest, egentlig. Ingen fest er for stor, og heller ingen for liten.

Trubadur Doffe er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i’en når det gjelder å skape god stemning på festen. Dette er også en trubadur som liker å spille MED folk, og ikke FOR folk, og gjør alt for å få i gang allsangen og dansefoten!

I tillegg til å dra igang allsang og dans, kan han også stå for litt rolig bakgrunnsmusikk til middagen eller i en mottagelse. Han har også, det han selv velger å kalle «en kick-ass live musikk quiz» som er laget for å engasjere og å underholde gjestene! Alt i alt, en veldig allsidig trubadur.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.