Terje Sporsem

Terje er en av Norges mest drevne og allsidige komikere. Med flere tusen show i bagasjen og med bred erfaring fra både TV og radio gjør det Terje til en komiker som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med politisk og satirisk snert, har gjort at Terje de senere årene har blitt en av de mest populære komikerne vi har i landet.

Han har satt opp flere show og forestillinger som har fått veldig gode kritikker, men med forestillingen «KRIG» etablerte Terje seg som en av Norges virkelig store showkomikere. Showet ble spilt over hele landet til publikum og anmelderne sin unisone hyllest, og høstet femmere eller seksere overalt.

Terje debuterte på TV med skjult kamera-programmet «Judas» på TVNorge i 2003 og har siden vært programleder eller fast deltaker i en rekke programmer; blant annet «Skaperen», «9 av 10 nordmenn», «Grip Mikrofonen» «TV 2s Artistgalla». I 2012 var han også å høre hver dag i Norges største morgenradioprogram – «P4s Radiofrokost»

Terje er gjennom årene mye brukt på event for næringslivet. Han gjør både rene humorinnslag, konferansier og musikalsk underholdning. Han er alltid godt forberedt og spesialtilpasser til hvert enkelt arrangement. Med Terje på scenen kan dere være trygg på at kvelden er i de aller beste hender.

Terje passer til korte og lengre innslag, konferansier/toastmaster, musikalsk underholdning og kan lage videoinnslag ved behov.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.