Musikk og
underholdning
siden 1990

Terje Sager

Han spilte så fjordene blånet..!»

fest for ansatte ved Haukeland Sykehus, Fretheim Hotel, Flåm

Terje er vokalist og låskriver i bandet Wilfred som våren 2012 ble lansert internasjonalt. Men terje har også andre kort å spille med…

Med et repertoar som spenner fra populære norske låter via gamle 60-talls låter til dagens hitlister, er publikum garantert tilfredsstillelse. Og det er nettopp det folk setter pris på med Terje, den enorme bredden i låtutvalg. Her får du låter som tenåringer kan synge med på og til musikk som kanskje også farfar kjenner igjen.

Her får du låter av Tom Petty, Creedence, Bon Jovi, Kings of Leon, Elvis Presley, Jason Mraz, Åge Aleksandersen + mange fler.

Med kun akustisk gitar og munnspill, uten rytmebokser(kun loopstation som Bernhoft), har han underholdt folk fra Hammerfest i nord til Kristansand i sør. Gjennom å ha drevet som trubadur i så mange år har Terje utviklet en personlig måte å kommunisere med publikum og tar ofte låtønsker på strak arm.

Terje har også vært gitarist for Marion Ravn og han er en av de få musikerne i verden som har turnert i Afghanistan for de internasjonale styrkene der nede. Med skuddsikker vest og hjelm armert kun med sin gitar reiste han rundt i en uke fra sør til nord i Afghanistan.

Under kan du se et lite utdrag fra repertoaret han gjør.

Nettsiden vår viser bare et lite utvalg av hva vi har å tilby. Kontakt oss, så vil vi skreddersy ditt arrangement.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.