Nils-Ingar Aadne

Stand-Uper, komiker, skuespiller, programleder. Kjært barn har mange navn. Og det kjennetegner Nils-Ingar også som komiker; morsom, variert, overraskende og en fyr som treffer bredt med humoren sin.

Siden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av norges mest brukte og profilerte komikere. Med over 1000 show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd.

Nils-Ingar har vært å se som fast medlem i programmet «Komiker i Arbeid» og som sidekick for Thomas og Harald i «Senkveld» gjennom 4 sesonger på TV2. Han har også vært panelmedlem i «Underhuset» og programleder for flere programmer på TV2 bl.a «Underholdningsåret». I tillegg har han gjestet programmer som Nytt på Nytt, Brille, Klippkompaniet med mer.

Høsten 2013 reiste han på en utsolgt norgesturné og før jul 2013 har han gjort stor suksess som konferansier for Lattergalla med Bård Tufte Johansen, Johan Golden og Pernille Sørensen.

Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon.

Nils-Ingar tilpasser alltid showet til sitt publikum. Det spiller ingen rolle om det 30 eller 3000 i publikum, eller om det er markedsførere eller truckførere.

Nils-Ingar passer både til korte og lengre innslag og som konferansier. Han kan også lage videoinnslag til ditt arrangement hvis det er ønskelig.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.