Kent Adriansen

Kent Adriansen har siden 1993 jobbet som utøvende musiker – primært under samlebetegnelsen «trubadur». Fra sør til nord har han underholdt over hele Norge, på puber, hoteller, events og private arrangementer av alle slag. Adriansens varemerke er at han får én gitar og én stemme til å fylle et rom – og han gjør Pink Floyd, Eagles, Whitesnake og Bon Jovi både troverdig og mektig. Reportoaret har endret og utviklet seg med årene, men hjertet ligger nærmest de gode melodiøse låtene fra 60, 70 og 80-tallet i større grad enn hitlistene – og det musikalske styrer retningen.

I tillegg til soloarbeid jobber Adriansen frilans med studioarbeid, arrangering og bandprosjekter – han har i tillegg turnert med band i Tyskland i år (2012). Han jobber også med eget låtmateriale.

Kent Adriansen underviser gitarelever i alle aldre og på alle nivåer – og har blant annet jobbet som musikklærer ved Kulturskolen på Hvaler.

Utdannelse: I 2001 reiste Adriansen til USA for å studere gitar og vokal ved det prestisjefylte Musicians Institute of Technology (MI) i Los Angelses. Her gjennomførte han programmet ved Guitar Institute of Technology under blant annet Dale Turner, Bruce Buckingham, Dan Gilbert, Marty Friedman (Megadeath) og Steve Lukather (Toto).

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.