Hot Club de Norvège

Hot Club de Norvège forbereder stort 40 års-jubileum i 2019, med turnéer over hele landet fra januar til november, men allerede nå kan du sikre deg en konsert med Djangomusikens originale pionerer.

DJANGOMUSIKKEN er HOT som aldri før, og Hot Club de Norvège har etterhvert opparbeidet et STORT publikum rundt om i verden, og spiller bedre enn noensinne. På våre konserter er det som regel fulle hus, og publikum favner alle aldersgrupper, fra unge ekstremgitarister til bestemora til Tanta til Beate. Innimellom låtene forteller vi historier om musikken vår, om Django Reinhardt, sigøynere, en og annen vits, og kanskje en sang. Humor hører med i musikken!

Vi reiser rundt i en rusten stasjonsvogn, Sirkusvogna, som etterhvert har blitt så legendarisk, at under årets Moldejazz ble det satt opp et eget musikkteater om den – til levende musikk med de gamle Zappamusikerne, Arild Andersen, m. fl – helt sant! I Sirkusvogna har vi med oss alt nødvendig utstyr, full PA, osv – og er svært fleksible. Vi kan spille hvor som helst, på kort varsel. Vi booker alle konsertene våre sjøl, uten fordyrende mellomledd. Vi planlegger imidlertid sammenhengende turneer over absolutt hele Norge i løpet av kommende kalenderår, fra Kirkenes til Costa del Sol (det er nesten som en del av Norge), og dersom konserten kan passe inn i en av disse turnéene, så blir prisen ekstra lav – og maksimalt HOT for et lavt budsjett. Ta kontakt dersom du har lyst til å høre mer om dette, og ønsker turnébesøk av Hot Club de Norvège.

Hot Club de Norvège rigger opp utstyret (full PA) på ti minutter, og er fleksible, selvdrevne, og lette å ha med å gjøre – etter å ha vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet vet vi at det enkleste ofte kan være det beste. Derfor har vi nå antakelig satt verdensrekord i turnering, men spiller hver kveld som om det skulle være den siste! Bli med på eventyret – ta kontakt i dag – så kommer vi til deg, med den hotteste Hot Club de Norvège-konserten noensinne

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.