Geir Gjelten – både trylling og foredragsholder (S.Leipingen)

After dinner-show eller som konferansier/toastmaster

Gjennom en rekke TV-program, dokumentarer og show, har vi blitt kjent med Geir Gjelten som en mester i fingerferdighet og fascinerende lommetyverier.

Dette er glimrende sceneunderholdning som får strålende tilbakemeldinger fra eventkunder i alle bransjer.

Levende interaktiv underholdning hvor lommetyveri», svindel, triks og gags blir til en herlig situasjonskomikk.  Gjester fra salen inviteres på scenen og gjennom imponerende fingerferdighet og utspekulerte avledninger rundstjeles de for alt de har av eiendeler.

Dette er svært visuell underholdning og kan gjøres på tysk og engelsk, og egner seg derfor godt for et utenlandsk publikum.

«Opplegget var helt perfekt. ..veldig vellykket. Tusen takk for at du kunne være hos oss. Veldig fornøyd.»  (AIM-NORWAY)

Og for de som lurte, alt som «stjeles» leveres selvsagt tilbake.
(Eller i hvert fall det meste sier Geir med et glimt i øyet).

Showet passer godt til en festmiddag mellom hovedrett og dessert, og kan tilpasses i varighet.  Etter input fra kunden legger Geir inn triks som er relatert til produkt, bransje eller tema.

«Takk for sist Geir!  Bra jobba, du skapte den gode stemningen jeg hadde håpet på. En fornøyelse å ha deg på laget!» (HAGELAND)

Foredraget «Fokus og Distraksjoner».  Geir Gjelten viser hvor lett vi lar oss distrahere gjennom elleville eksempler på hvor fort du blir distrahert, hva som skjer om du mister fokus og hvor dyrt det kan bli.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.