Essence of Smokie


«Essence of Smokie»

En tribute til Smokie og Chris Norman.

Mer en 40 år etter at Smokie ga ut sitt første album (Pass it around) i 1975 er musikken fortsatt populær i Norge og Scandinavia. De største hittene som ble skapt i perioden 1975 til 1986 med Chris Norman som frontfigur og vokalist blir med kjærlighet og respekt fremført av Norges eneste Smokie-tributeband, Essence Of Smokie.

Ideen om en Smokie tribute ble skapt av frontfigur og vokalist Terje Lehn etter at han med sin Chris Norman aktige vokal i mere en 25 år har coveret Smokie låter som en del av underholdningen på sine show.

Etter å ha sett hvilken respons disse låtene gir ute blant publikum fortsatt så mange år etter utgivelsen, ønsket han gjøres noe mere ut av det store potensialet som lå i sangene og melodiene som publikum aldri ser ut til å bli lei, og resultatet ble da tributen «Essence of Smokie». 

“Essence of Smokie” lar deg ta del i en tidsreise som strekker seg over de 10 første og viktigste årene i Smokies karriere.

Det var i denne perioden bandet kom under vingene til produsentene Nicki Chinn og Mike Chapman, og hits som

“Don’t play your rock’n roll to me” “Changing all the time” “Wild angels”  

“Living next door to Alice” “Lay back in the arms of someone” “Oh Carol” og

“Few dollars more” ble unnfanget, spilt inn og etter hvert ble til udødelige slagere.

Medlemmene i Essence Of Smokie har alle hver for seg lange karrierer innlands så vel som utenlands og blir ofte benyttet i forskjellige arrangementer og produksjoner, både på tv, scene og i studiosammenheng.


Medlemmene i Essence Of Smokie:

Terje Lehn: Front figur og vokalist.

Trine Renate Moen: Gitar og kor.

David K.Evans: Keyboard, gitar og kor.

Bent Jensen: Gitar.

Tony Forsythe: Bass

Håvard Sunde: Trommer

Vårt mantra er å forvalte arven etter Smokie på en respektfull og skikkelig måte slik at både nye og gamle fans kan ha glede av den gode musikken i lang tid fremover

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.