Denis Stone

Denis Stone, den ekstraordinære konferansieren og magikeren som har målbundet publikum over hele Norge med sin uovertrufne talent og smittende humor! Med en magisk touch som er like unik som den er fortryllende, har Denis Stone blitt et kjent navn i underholdningsverdenen. Fra storslåtte gallaarrangementer til intime sammenkomster, lar Denis Stone ingen stein stå uvendt i å levere forbløffende forestillinger som garanterer latter og forundring. Hans show er en magisk reise gjennom illusjonens riker, der virkeligheten blir illusorisk og undring står i sentrum.

Publikum fra nord til sør, øst til vest har hatt gleden av å oppleve Denis Stone’s fortryllende forestillinger, og hans rykte som magikeren som kan utløse latterkramper og få frem grenseløse reaksjoner. Enten det er en bedriftskonferanse, en bursdagsfest eller en kulturfestival, bringer Denis Stone en touch av magi som forvandler vanlige hendelser til  særegne minner! 

Med sin strålende magisk sceneprestasjon og en unik evne til å forbinde med sitt publikum, har Denis Stone etablert seg som den fremste underholderen for enhver anledning. Hans opptredener etterlater et fortryllet publikum over hele Norge, som stadig lengter etter mer av hans kunst.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.