Carl Henrik K. Nilsen

Carl-Henrik Nilsen er en norsk crooner, sanger og entertainer. Carl-Henrik sang seg helt til finalen i Norske Talenter 2017, der han fikk fremført Frank Sinatras klassiker «My Way».

Carl-Henrik har gjort seg bemerket på Østlandet som solist for mange storband, siden han tok en musikalsk helomvending etter mange år som rockevokalist i 2012.
Foruten sitt naturlige talent som crooner og vokalist, så har Carl-Henrik et naturtalent som entertainer, som ofte sammenlignes med storheter som Robbie Williams, Michael Bublé og ikke minst Frank Sinatra og The Rat Pack.

Hans store forkjærlighet for storband og jazz oppstod når han så Robbie Williams’ Swing when you’re winning fra Royal Albert Hall i 15-16 års alderen. Og selv om det skulle ta mange år før han begynte å dyrke interessen for Frank Sinatra og de andre store croonerene, så har interessen alltid vært der.
Etter flere bandprosjekter, valgte han i 2011 å gå solo for å satse på lidenskapen for storband og jazz.

Før hans deltagelse i Norske Talenter 2017 hadde han allerede gjort seg bemerket som solist for forskjellige storband på Østlandet, blant annet Drammen Storband, Sandefjord Storband, Asker Storband, Røa Storband, Larvik Storband, Holmestrand Storband og Big Boss Band. I tillegg til konsert i Drammens Teater med Frøydis Grorud, og mye mer. Han har også hatt glede av å dele scene med etablerte artister som Silje Nergaard og Mariann Aas Hansen.

I dag samarbeider Carl-Henrik med flere storband og musikere, og er mer en villig til å skreddersy en underholdingspakke som passer deg og ditt arrangement.

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.