Alex Rosèn

Skal du arrangere firmafest, moteshow, kick-off, salgsmøte, produktlansering, skolefest eller russefest, bursdag, jubileum eller hva med et reklamestunt?

Trenger du en toastmaster, en som kan gjøre standup, gjøre et musikkinnslag, holde en rockekonsert, lage ett videoinnslag, radioinnslag eller dubbe, skrive en tekst, eller kanskje du trenger en reiseleder?

Alex er en svært levende foredragsholder som tilpasser sitt foredrag etter publikum. Han tar utgangspunkt i egne opplevelser fra Nordpolen med seilbåten «Berserk», sin egen oppvekst med fokus på rollen som sønn, kjæreste og far basert på boka «Tøff pappa» som han ga ut høsten 2012, eller hvorfor han mistet jobben i NRK – 7 ganger. Alt handler om hvem du er og hvordan du ønsker å være mot de rundt deg.

Det er viktig å se lyst på livet, og Alex er helt sikker på at han er født under en lykkestjerne. Utallige opplevelser opp gjennom hans liv bekrefter teorien. Det hele startet da han 7 år gammel falt gjennom en glassdør og ble kuttet opp i hele kroppen. Det sto om livet. Arret på ryggen er en stjerne.

Alex har gjort utallige oppdrag for næringslivet, militæret, politiske partier, skoler, rockeklubber og diverse organisasjoner. Med andre ord; han er foredragsholder, konferansier, toastmaster, rockestjerne, komiker, forfatter, oppdager, eller rett og slett bare en moromann.

Hvis du vil at dine kunder eller gjester skal ha noe å snakke om dagen derpå, da booker du Alex Rosén!

Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store! Musikk og underholdning gjennom 30 år.